|
|
"Fredagsmenu"
- til en hyggelig aften |
|
Festmenu
- til det store selskab |
|
|
|
|
|
Varmrøget laks
på sprød salat
med krydderurtedressing |
|
Roulade af laks og
rødtunge
serveret med chutney af rødbede
og mild persillepesto
|
|
 |
|
 |
|
Unghane eller
kalvemedaljon
serveret med timiansauce,
årstidens grønt samt kartofler |
|
Medaljon af kalv
serveret med svampefrikassé,
grønne asparges og
nøddebagte kartofler
|
|
 |
|
eller |
|
Hindbærmoussekage
serveret med råsyltede bær
og karamelbrud |
|
Oksemørbrad
serveret med rødvinssauce,
kartoffeltimbale og
årstidens grøntsager
|
|
|
|
 |
|
Kr. 150,- pr. kuvert |
|
Mokkafragilité
med citrussalat og appelsinsirup
|
|
|
|
eller |
|
|
|
Italiensk chokoladekage
med mini Sarah Bernard og
råsyltede bær |
|
|
|
|
|
|
|
Kr. 200,- pr. kuvert |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alle priser på denne side er inkl. moms
men ekskl. levering.
|

Når man holder fest kan der være mange ting, som skal arrangeres.
Vi har mange års erfaring med at sikre, at maden bliver en god
oplevelse og vi vil rigtig gerne lave maden til dine gæster.
Til at hjælpe dig med at arrangere alt det øvrige, som f.eks. et
festtelt, under-
holdningen, service, m.v. kan vi anbefale nogle dygtige
firmaer, som hver især er gode til deres speciale.
Dem kan du med fordel benytte, således at dit arrangement
bliver lige som du vil have det.
Vi foretrækker at koncentrere os om
maden - på denne vis ved vi, at vi er 100% fokuserede på det vi er
bedst til.
Ring 43 43 90 40 for at få referencer til vore partnere.
|
|